Zet een eerste stap naar een succesvolle transitie

Whitepaper ‘Balanceren tussen de essentie en de stip op de horizon’

Wilt u meer weten over het succesvol realiseren van organisatieveranderingen? Download dan hier mijn whitepaper. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Coaching bij veranderopgaven

Het gevoel dat alles tegelijk moet

Heeft u soms het gevoel dat u door de bomen het bos niet meer ziet? De ‘dagelijkse sores’ van uw organisatie vragen zoveel, en het moet ook nog eens allemaal snel en goed gebeuren. U wilt uw maatschappelijke opgave goed vervullen, niet alleen nu maar ook in de toekomst. En iedere dag komen er weer uitdagingen bij.

In vertrouwen sparren over de uitdagingen waar u voor staat

In de rol van onafhankelijke sideback coach ik bestuurders en directeuren bij hun veranderopgave. We sparren open en in vertrouwen over de uitdagingen waar u voor staat, met als doel te komen tot een effectieve transitie vanuit de essentie, waar u grip op heeft.

Begeleiden van project-/programmamanagers in het veranderproces

Heeft u project-/programmamanagers die onderdeel zijn van de veranderopgave, en die u graag wat extra begeleiding of een frisse blik van buiten zou willen bieden, dan kan ik u daar ook bij helpen. In een veilige setting bespreken we hoe het project / programma ervoor staat en wat er mogelijk (nog) beter kan. Wanneer ook de project-/programmamanagers worden begeleid, krijg ik een goed totaalbeeld van wat er speelt en waar de transitie nog aandacht behoeft.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Transitiemanagement

Worstelen met complexe veranderprocessen

Komt de verandering die u beoogt maar mondjesmaat of eigenlijk niet van de grond? Of loopt u tegen andere uitdagingen aan die maken dat uw transitie aandacht nodig heeft? Heeft u bijvoorbeeld twijfel of er wel de juiste dingen gebeuren (een vaag onbehaaglijk gevoel dat het niet helemaal goed zoals het zou moeten gaan), te weinig tijd voor de transitie, etc. Veel bestuurders en directeuren worstelen met complexe veranderprocessen, vanuit ambitie of vanuit crisis.

Een drijvende kracht achter de verandering

Ik help om uw organisatieverandering terug te brengen naar de essentie. Samen kijken we naar uw uitdagingen en behoeften, en bepalen we welke mate en vorm van begeleiding het beste past. Hierbij kunt u denken aan één of meerdere brainstormsessies, een taskforce, een programma of een volledige transitie. Maar ook andere invullingen zijn mogelijk. Samen creëren we een drijvende kracht achter de verandering, die klopt. Alles is maatwerk en toegespitst op uw situatie.

Graag nodig ik u vrijblijvend uit om contact met mij op te nemen om kennis te maken en uw uitdagingen en behoeften te bespreken.