Zet een eerste stap naar een succesvolle transitie

Transitiemanagement

Worstelen met complexe veranderprocessen

Komt de verandering die u beoogt maar mondjesmaat of eigenlijk niet van de grond? Of loopt u tegen andere uitdagingen aan die maken dat uw transitie aandacht nodig heeft? Heeft u bijvoorbeeld twijfel of er wel de juiste dingen gebeuren (een vaag onbehaaglijk gevoel dat het niet helemaal goed zoals het zou moeten gaan), te weinig tijd voor de transitie, etc. Veel bestuurders en directeuren worstelen met complexe veranderprocessen, vanuit ambitie of vanuit crisis.

 

Een drijvende kracht achter de verandering

Ik help om uw organisatieverandering terug te brengen naar de essentie. Samen kijken we naar uw uitdagingen en behoeften, en bepalen we welke mate en vorm van begeleiding het beste past. Hierbij kunt u denken aan één of meerdere brainstormsessies, een taskforce, een programma of een volledige transitie. Maar ook andere invullingen zijn mogelijk. Samen creëren we een drijvende kracht achter de verandering, die klopt. Alles is maatwerk en toegespitst op uw situatie.

Graag nodig ik u vrijblijvend uit om contact met mij op te nemen om kennis te maken en uw uitdagingen en behoeften te bespreken.